Sammen blir vi bedre

Om oss

Daglig leder Anna Lundemo
Daglig leder Anna Lundemo

Grunnlegger til Arinto Regnskap Anna Lundemo

 Anna Lundemo sin mangeårige yrkeserfaring som økonomidirektør innen varehandel, import og salg av alkoholholdige drikkevarer er en solid grunnlag for etablering av Arinto Regnskap. Anna har master grad i økonomi, er autorisert regnskapsfører siden 2005 og er medlem av Regnskap Norge. Anna har også vin og sprit kompetanse, har bestått Wset Level 2 i Wine and Spirits i 2013. 20 års erfaring i vin og sprit bransjen.

Selskapets motto er å opptre strukturert og profesjonelt og å være resultatorientert på vegne av sine kunder. Arinto Regnskap har bevisstgjort at dagens krav til totalleverandør av regnskap er forståelse for samspill mellom økonomi, regnskap og IT.

Arinto Regnskap bruker toppmoderne systemer som er skybaserte slik at alle kunder kan få tilgang.

Uansett hva du trenger å få gjort: Opprette nye selskaper, bedriftsutvikling, strategi, budsjett prosesser, regnskap, kontroll, analyse, månedsavslutning, årsavslutning, lønn, KPI´er eller internkontroll. Hvis dere jobber innen vin og sprit har vi spesialister på dette området.

 

Referanser:

"Anna har en unik kompetanse, alt fra regnskap, valuta til vinsmaking. Hun er nysgjerrig, har lett for å tilegne seg ny kunnskap. Hun er en pliktoppfyllende og handlekraftig, alltid tilstede og setter alltid av tid til både når det gjelder fag og personalsaker. Anna er omsorgsfull, nettverksbyggende og utadvendt, samtidig som steinhard i forhandlinger - et fantastisk medmenneske med bein i nesa."
"I 2008 har Anna har fått økonomiansvar for et selskap med 14 ansatte, og på 10 år, under hennes dyktige ledelse, har selskapet vokst til 54 ansatte og 610 m. nok i omsetning. Anna har vært ansvarlig for å bygge opp vår egen økonomi- og regnskapsfunksjon for å håndtere alle selskapene i Moestue Group og levert analyser og beslutningsgrunnlag til daglig ledere for selskapene og til CEO for gruppen. Hun har i tillegg hatt et stort ansvar for å forhandle og implementere de fleste underleverandør avtaler inkludert IT avtale, Revisor, forsikring, bank og også vært en av våre hovedforhandlere på logistikkavtaler. Anna har i tillegg også spesialet god kompentanse innen særavgifter, kalkyler og logistikk. Anna har bidratt til suksess, bygget opp faglig sterk organisasjon, viste rå dyktighet i forhandlinger med samarbeidspartnere og valgte riktig valutastrategi. Anna er en dyktig og meget lojal leder som har evnen og tålmodigheten til å få sine medarbeidere opp på et høyt nivå når det gjelder regnskapsføring. Hun er flink til å sette mål og delmål og til å motivere teamet sitt til å oppnå disse. Hun er i tillegg høyt respektert av sine ansatte og kollegaer. Anna er proaktiv, er alltid serviceinnstilt for våre selskaper og får meget gode skussmål fra våre daglige ledere i gruppen. Anna er sosial, positiv og nysgjerrig og har lett for å bli kjent med nye medarbeidere, leverandører og kunder."
"Anna er veldig serviceinnstilt person. Hun har med største nøyaktighet og presisjon sørget for våre importørkunder har vært veldig fornøyde med hennes og avdelingens innsats. Hun har vist et positivt engasjement for sin avdeling og VSD totalt, og var veldig godt likt av sine kollegaer og ansatte."
"For en vinimportør er det vanskelig å finne et regnskapskontor som prikkfritt behersker alle bransjens særregler og ulike forbindelseslinjer. Anna Lundemo har med sin unike bakgrunn fra regnskap, logistikk og vinimport gjort Arinto til en slik prikkfri og uunnværlig samarbeidspartner. Arinto fører ikke bare våre regnskap sømløst og perfekt og uten distraksjon for oss. Anna Lundemo bidrar også som rådgiver med assistanse på vitale områder, som kalkyleberegninger, valutakjøp og banktjenester. Hun beregner avgifter og sørger for tidsriktig betaling til våre produsenter. Hverdagen ble kort sagt enklere og mer effektiv fra det øyeblikk vi inngikk avtale med Arinto, slik at vi nå selv kan konsentrere oss om det vi kan best: å selge vin av toppkvalitet!" Kjell Cordtsen, eier og daglig leder Record Vinimport
"Vi har spart mye tid på regnskapet etter at vi byttet til Arinto Regnskap. Det har også vært en stor fordel for oss at de har personell som prater polsk og kinesisk da vi importerer varer fra både Polen og Kina. Våre ansatte som kjører rundt og leverer varer bruker appen som tilhører systemet og det gjør at ordrene kommer rett inn i systemet. Må bare si at vi er meget fornøyde!" Lars Bilet, Mr Coffee AS
"Altid åben, direkte og professionel dialog og samarbeid. Ønsker og behov fra oss som kunde prioriteres og Arinto tilpasser veldig fort. Sterk økonomisk fundament og skarp til å informere på forkant." Torben Øvreås Poulsen, Spivi AS
"Jeg er en fast kunde hos Arinto og Anna. Takket være Anna´s profesjonelle hjelp har jeg drevet mitt selskap med overskudd. Hun er en økonom som vet hva som trenges, har gode løsninger og er den beste veilederen jeg har hatt så langt." Edyta Hætta, Derma Medica