Sammen blir vi bedre

GDPR

Datainnsamling på vår nettside

Hvem er ansvarlig for datainnsamling på denne nettsiden?

Data på denne nettsiden behandles av Arinto Regnskap ansvarlige medarbeidere.

Hvordan samler vi dataene dine?

Dine data blir samlet inn ganske enkelt som følge av at du gir den til oss. Dette kan være data du skriver inn i et kontaktskjema, for eksempel.

Andre data samles automatisk av våre IT-systemer når du besøker nettstedet vårt. Dette er først og fremst tekniske data (for eksempel nettleser, operativsystem eller sidetilgangstid). Disse dataene samles automatisk så snart du går inn på nettstedet vårt.

Hva bruker vi dataene dine til?

Noen data samles inn for å garantere feilfri levering av nettsiden. Andre data kan brukes til å samle dine henvendelser for viderebehandling.

Hvilke rettigheter har du med hensyn til dine data?

Du har rett til å motta informasjon om at vi mottatt din bestilling eller henvendelse. Du har også rett til å be om korrigering, blokkering eller sletting av disse dataene. Du kan kontakte oss i forbindelse med dette eller andre spørsmål vedrørende databeskyttelse når som helst.

Analytics-verktøy og verktøy tilhørende tredjepartsleverandører.

Når du besøker nettstedet vårt, kan du utføre en statistisk analyse på dine søk. Det utføres vanligvis ved hjelp av informasjonskapsler og såkalte analyseprogrammer. Din surfingsadferd er generelt analysert anonymt; surfing atferd kan ikke spores tilbake til deg.

Generell og obligatorisk informasjon.

For at vi behandler dine henvendelser på en rask måte trenger vi visse opplysninger om deg og din bedrift.

Operatøren av dette nettstedet tar beskyttelse av dine personlige data ekstremt alvorlig. Vi behandler dine personopplysninger konfidensielt og i samsvar med lovbestemte databeskyttelsesforskrifter og denne datasikkerhetserklæringen.

Vær oppmerksom på at dataoverføring via Internett (for eksempel e-postkommunikasjon) kan innebære sikkerhetsproblemer. Det er ikke mulig å beskytte slike data helt fra tredjepartstilgang.

Hvem tar ansvar:

Ansvaret for databehandling på denne nettsiden er:

Daglig leder i Arinto Regnskap Anna Lundemo

Adresse: Olaf Helsets vei 5, 0694 Oslo

E-post: anna@arinto.no

Tel.: 986 24 249